Onsdag 10 November 2021
Kl. 18:00 - 20:00, Gulset Kirke, Gulsetvegen 165
Christian Ingebrigtsen + Henrik Syse = Forskjellige sammen
«FORSKJELLIGE SAMMEN» - Et musikalsk reise fra boyband til Nobelkomitéen, om hvordan vi holder fast ved det viktigste i livet - og ved hverandre. Gled deg til "varme møter mellom mennesker" i Gulset kirke.
Hvordan kan vi være gode naboer til tross for forskjellige oppfatninger, meninger og bakgrunner? Hvordan skal vi leve sammen i en stadig mer polarisert verden?
Dette er noen av temaene i «Forskjellige sammen», et musikalsk foredrag der vi møter Christian Ingebrigtsen og Henrik Syse sammen i Gulset kirke.


Velkommen til en kveld med varme møter mellom mennesker - møter som setter spor.
Billetter kr. 250,-  (medlemspris * 150,-)
NB! Kun kr. 198,- (medlemspris * 100,-) ved kjøp før 1/11

Billetter: https://bit.ly/sammen21

Henrik og Christian ble kjent gjennom et lederutviklingsprogram for unge ledere i Midtøsten, der de blant annet samlet låtskrivere og musikere fra Israel, Palestina, Jordan og Norge for å lage musikk sammen. På en busstur i Ramallah fikk Henrik og Christian idéen om å lage en «konsert» sammen, der Henrik holder små «foredrag» og Christian forankrer budskapet med musikk.


HENRIK SYSE er filosof, forfatter, foredragsholder og forsker. Han har en doktorgrad i etikk fra Universitetet i Oslo og er seniorforsker ved PRIO (Institutt for fredsforskning) og professor ved Bjørknes Høyskole. Han var sentral i arbeidet med implementeringen av de etiske retningslinjene i Oljefondet, har skrevet en rekke faglige og populærvitenskapelige bøker om etikk, filosofi, religion og krig, er en mye brukt foredragsholder innenfor temaer som etikk, ledelse, yrkesetikk, samfunnsansvar, religion, rettstenking og politikk, og var nestleder i Den norske nobelkomiteen. 


CHRISTIAN INGEBRIGTSEN er en av Norges mest folkekjære artister. Han har som medlem av A1 reist verden rundt med slagere som Caught In The Middle, Everytime, Take On Me og Same Old Brand New You. Han har både vunnet en Brit Award og en MTV award, har solgt over 10 millioner album, og er ifølge Guinness book of hit  singles, blant de 500 mest suksessfulle artistene i Britisk liste-historie. Som soloartist har Christian toppet listene her hjemme med låter som In Love With An Angel, Things Are Gonna Change og Adorable.

*) Medlemspris for alle som har betalt kontingent til Der du bor - Telemark for 2021, kr. 100,- til VIPPS 7770

Kulturkvelden er et samarbeid mellom Der du bor - Telemark, Gulset Nærmiljøsenter og Gulset&Skotfoss menighet, med støtte fra Skagerrak Sparebank og Helsedirektoratet.

Billetter: https://bit.ly/sammen21






2024 © Gulset Nærmiljøsenter