Onsdag 2 Mars 2022
Kl. 13:00 - 15:00, Gulset Nærmiljøsenter
G+ Lunsjtreff "På topp i livet"
Hvordan vil du leve som aktiv senior? Med sommer hele året i Norge eller Spania blir senioralderen den beste del av livet. Falko Müller-Tyl fra Ambera; "Active Adult Community" og Anne Lene Söder fra "Signaturhagen" presenterer nye måter å bo på for aktive seniorer. Hilde Norland Gundersen gir oss musikalske perler på lunsjtreff for 60+.

Når arbeidslivet er over, vil alle ha det best mulig hver dag med tid til familie, venner og interesser.
Når eneboligen selges, er det viktig å velge en boform som gir mest mulig verdi - hver dag hele året.

"Ambera" henter erfaring fra de mest vellykkede boligprosjekt for seniorer 50+ i USA og bygger nå Europas første "Aktive Seniorsamfunn" der du får alt du ønsker deg av sosialt fellesskap, hvile, kultur, aktivitet og nye opplevelser.
"Ambera setter en ny standard for hvordan voksne kan bo og leve. Du får mer enn bare en bolig, du får også et sosialt, morsomt og aktivt liv.
Vi kaller det boliger med fellesskap."

Mange nordmenn har allerede sikret seg plass i deres nye prosjekt som blir presentert for første gang i Telemark på G+.
Dette er annerledes enn alt du før har hørt om Sydenliv og seniorbolig.

https://ambera.com/

"Signaturhagen" utviklet et spennende bokonsept på Nøtterøy (https://notteroy.signaturhagen.no/) som nå sprer seg til Trondheim, Son, Gjøvik, Stjørdal, Kongsberg og Skien.

På Bakkestranda kan du snart nyte sommertemperatur hele året samtidig som du får sosiale aktiviteter og fellesskap som en del av pakka.
"Med cirka 60 meter til Skiens perle Bakkestranda og på et av områdets mest solrike plasser, har du nå mulighet til å bosette deg i et av våre Signaturprosjekt. Leilighetskomplekset får unike fellesarealer som skaper naboskapet og friheten med blant annet lun tropisk hage med sommer hele året, lounge/selskapslokale, fullt utstyrt treningsrom, hobbyrom og gjesteleilighet. Her kan du nyte livet med varierte muligheter for å dyrke egne interesser."

https://signaturhagenbakkestranda.no/

Alt dette hører du mer om på G+ onsdag 2. mars.

Det vil bli servert god lunsj med dessert og kaffe underveis. 

Prisen for G+ inkludert lunsj og kultur er kun 150,- som betales på VIPPS 2022 (G+ Gulset) ved bekreftet påmelding eller kontant ved fremmøte.

Inviter med en gjest eller flere som vil like å spise, lytte og bli en del av et aktivt seniormiljø i Grenland - G+ "på topp i livet"




Påmelding er stengt
2024 © Gulset Nærmiljøsenter