KOMP - utlån og utleie

KOMP er en dataskjerm som gjør det mulig for eldre med fysisk avstand å holde nær kontakt med familie og venner digitalt. Du kan låne en KOMP gratis i tre måneder og velge om du vil leie, kjøpe eller levere den tilbake.

Aldersgruppe: For alle

KOMP er kåret til et av de mest innovative produkt i Norge som motvirker ensomhet og skaper sosial nærhet. I en tid med fysisk avstand kan pårørende og venner holde daglig kontakt ved å sende bilder og meldinger eller snakke sammen på videosamtale.


Les mer om KOMP på www.noisolation.no 

Vi tilbyr nå gratis utlån i samarbeid med SAREPTA MKK som står for utleie, salg og veiledning.

Vi tilbyr nå inntil 3 mnd gratis lån på prøve med full returrett. Det eneste du betaler er depositum kr. 1500,-  som også dekker opplæring et helt år.
(Leverer du KOMPen tilbake, får du kr. 1000,- tilbake)

Etter låneperioden d kan du velge å leie KOMPen videre med kun 1mnd oppsigelsesfrist dersom brukeren ikke har glede av den lenger.

Du kan også velge å kjøpe din KOMP når som helst, med avtalt gjenkjøpspris dersom dere ikke lenger ønsker å bruke den.

Du kan se KOMP demonstrert på Gulset Nærmiljøsenter og Klyve Nærmiljøsenter og bli med i vårt brukerforum på Facebook https://www.facebook.com/groups/komptelemark 

Ta kontakt med oss på epost komp@derdubor.org eller telefon  911 35095 for en demonstrasjon og prøve.

Du kan også bruke kontaktskjemaet her på www.gulset.org - JEG ØNSKER HJELP

Kryss for KOMP - utlån og utleie og legg inn navn, epost og telefon, så kontakter vi deg. Skriv hvor du vil ha KOMP plassert i kommentarfeltet
2024 © Gulset Nærmiljøsenter