Personvernerklæring

Dette dokumentet handler om hvordan Gulset Nærmiljøsenter samler inn, lagrer og benytter informasjon om personer. Ta kontakt med oss dersom du er usikker på hva dette betyr for deg.

Innledning

Ved Gulset Nærmiljøsenter er vi opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen informerer vi om hvordan vi innhenter, oppbevarer og bruker personopplysninger. Vårt mål er å være helt åpne om de data vi samler inn og gi deg forståelse for hvordan disse dataene brukes og evt. deles.

Hvilke opplysninger vi samler inn og behandler

Informasjon om våre frivillige

Nærmiljøsenteret holder kontakt med de frivillige og formidler frivillig innsats. Derfor har vi et register over de frivillige, der de frivillige gir sitt samtykke til lagring av følgende opplysninger:

  • Navn, fødselsdato, adresse, telefon, e-post, bilde
  • Hvilke aktiviteter den frivillige er med i
  • Hvilke oppdrag den frivillige deltar på

Frivillige som ønsker det, får tilgang til å logge inn på systemet, og kan da se kontaktopplysninger om de andre frivillige. Dette er gjort for å forenkle kontakten mellom de frivillige.

Vi sørger for at alle våre frivillige underskriver taushetserklæring og innehenter politiattest for de som skal arbeide med barn og ungdom. I vårt register lagrer vi informasjon om taushetserklæring og politiattest.

Informasjon om våre brukere/tjenestemottakere

Når vi formidler frivillig arbeid til enkeltpersoner, trenger vi å ha kontaktinformasjon om de som mottar tjenestene. Dette gjøres for å forenkle kommunikasjon mellom de som er involvert og for å levere en god tjeneste.

Informasjon om våre deltakere

Når Nærmiljøsenteret gjennomfører arrangement, trenger vi av og til å vite hvilke personer som deltar. Her lagrer vi for det meste kontaktinformasjon.

Informasjon om de som kjøper billetter

Nærmiljøsenteret har ansvar for billettsalg. For de som kjøper på nettet eller med appen, lagres følgende:

  • Navn, e-post
  • En kan lagre kortinformasjon hvis brukeren ønsker
  • Hvilken forestilling det er kjøpt billetter til

Informasjon om de som besøker nettsidene våre

For de som besøker våre nettsider, samler vi inn bruksdata for å kunne tilpasse sidene best mulig. Vi benytter Google Analytics til å måle bruken av nettsidene. IP-adressen anonymiseres ved at vi sletter den siste siffergruppen. All kommunikasjon foregår over sikker forbindelse med https.

Informasjon om de vi er i kontakt med

Vi lagrer ofte telefonnummer og e-post på de vi er i kontakt med. Når det gjelder e-post, tar vi vare på inn- og utgående e-poster for arkivbehov. Vi har ikke noe sentralbord, men bruker en mobiltelefon som hovednummer.

Hvem deler vi personopplysninger med?

Vi deler informasjon om bruker/tjenestemottaker til frivillige der vi mener det er nødvendig. Ellers deler vi ikke personopplysninger med noen utenfor frivilligsentralen.

Dine rettigheter

Personer som har personopplysninger hos Gulset Nærmiljøsenter kan be om følgende:

  • Få tilgang til personopplysninger vi har om vedkommende
  • Slette opplysninger som vi ikke lengre har grunnlag til å oppbevare
  • Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger

Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil ha mer informasjon om dette. Kontaktinformasjon står nederst i dokumentet.

Hvis du mener at vi behandler personopplysninger i strid med personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet. Før du eventuelt gjør dette, er det fint om du kontakter oss slik at vi kan besvare dine spørsmål eller oppklare eventuelle misforståelser.

Kontaktinformasjon:


Frivillig Gulset (driver av Gulset Nærmiljøsenter)
Org.nr.:  994 922 106  
Nyhusvegen 14,   Postboks 1821, 3703 Skien
Bankgiro:   2610.13.78348
www.gulset.org 
frivillig@gulset.org 
Telefon: 93 42 74 16              Privat: 911 35 095                  

Flere dokumenter

Gulsetdagen

Gulsetdagen er bydelens egen dag. Aktivitet i og utenfor Gulsetsenteret med lokale aktører som idrettslag, korps, kor, ungdomsskolen. Utdeling av pris til årets Gulsetter, og utdeling fra Gulsetfondet

Gulsetkofte og smykke

For å bygge opp om vår Gulset identitet, og stolthet har vi laget både et Gulset smykke og en Gulsetkofte.

Gulsetkonferansen 2019

Gulsetkonferansen arrangeres årlig. Dette året er temaet

Der du bor - Telemark

Siden 2008 har flere Nærmiljøsenter blitt etablert som sammen med andre foreninger skaper gode og levende nærmiljø for barn, unge, familier og seniorer. Vi samarbeider i nettverket Der du bor - Telemark

Organisering

Mange er delaktige i å skape "Den varme bydelen", både enkeltpersoner, grupper, foreninger, næringsliv og kommunale enheter. Nærmiljløsenteret er organisert som en frivillig forening der enkeltpersoner og frivillige organisasjoner er medlemmer. Sammen gjør vi Gulset og Skotfoss til det beste sted å vokse opp, bo, og bli gammel.

Vedtekter og Generalforsamling

Våre vedtekter beskriver den formelle organiseringen av foreningen Frivillig Gulset.
Generalforsamlingen samles hver 3. år for å godkjenne drift og økonomi, velge styre og vedta planer. Styrets protokoller, årsmeldinger og regnskap arkiveres som historisk dokumentasjon.

Forum for nærmiljø og oppvekst

Nettverksforum for alle som jobber med barn og unge i bydelen.
Målet er å skape felles forståelse og informere aktiviteter rettet mot barn og unge i bydelen.

Bli frivillig

Alle som vil bidra frivillig for å skape "den varme bydelen", kan bli med.
Vår frivilligkoordinator hjelper deg å finne ut hvordan du best kan bidra og knytte kontakt med andre du kan samarbeide med.

Mediastoff

Media skriver om Gulset Nærmiljøsenter og den varme bydelen

Taushetserklæring

Personer som tar oppdrag for frivilligsentralen må ha akseptert taushetserklæring.

2020 © Gulset Nærmiljøsenter