Onsdag 1 Desember
Kl. 13:00 - 15:00, Gulset Nærmiljøsenter G+ Lunsjtreff "På topp i livet"
På årets siste G+ Lunsjtreff møter du administrerende direktør Per Halvorsen i Sparebank1SørØst som forteller om hvordan en lokalbank nå er en av landets største og mest veldrevne sparebanker. Visevertene i Skien og Hilde Norland Gundersen gir oss kulturelle godbiter ved starten av advent.Per Halvorsen ledet Sparebanken Grenland som sammen med Gjerpen og Solum Sparebank og Holla og Lunde Sparebank skapte Sparebank1Telemark. Sparebank1SørØstNorge er nå en av landets største og mest veldrevne sparebanker der lokale røtter, innsats for lokalsamfunn og kultur er viktige byggesteiner.

Per forteller oss noen fra denne reisen og hvordan framtidens bank vil være til tjeneste for sine kunder, eiere og samfunnet.

Visevertene i Skien og Hilde Norland Gundersen serverer musikalske mellomretter sammen med en nydelig lunsj, og andre overraskelser.

Prisen for G+ inkludert lunsj og kultur er denne gangen kun 150,- som betales på VIPPS 2021 ved bekreftet påmelding eller kontant ved fremmøte.

Inviter med en gjest eller flere som vil like å spise, lytte og bli en del av et aktivt seniormiljø i Grenland - G+ "på topp i livet"

Påmelding her eller på tlf: 93450303, innen 29/11 kl. 12.00

Påmelding

Det er satt begrensning på 60 plasser.

Skriv evnt. hva slags mat du IKKE tåler og evnt. andre opplysninger vi trenger.
Send

Kontakt

Postboks 1821
3703 Skien

Organisasjonsnummer
994922106

Sosiale media

2021 © Gulset Nærmiljøsenter