Onsdag 6 April 2022
Kl. 13:00 - 15:00, Gulset Nærmiljøsenter
G+ Treff, Marita og Thomas' sang
Gjenopplev gospelmusikken fra 70 og 80 tallet med Hans Inge Fagervik, Pål Lennart Horne og Olav Solvang. God lunsj og hyggelig stemning for 60+ som har fri på dagtid. Påmelding: https://bit.ly/GPluss-2204

Pionèrprosjektet "Fritt Initiativ"  i 2974 ble til musikkbladet TREFF som i mange år var et av Norges største ungdomsmagasin.
Pål Lennart Horne og Arnfinn Clemmentsen utviklet bladet samtidig som gospelmusikken ble stueren i NRK og "Skjærgårdsgospel" førte Ten-singbevelsen og Barnegospelbevegelsen videre til nye generasjoner.

I Skien gjorde Åge Samuelsen seg bemerket med elgitar og amerikanske rytmer og fra Bergen kom Bjørn Eidsvåg med sine protestsanger og moderne salmer som "Eg ser" og vant seg plass i hjerter og radiokanaler.

Mediamonopolets fall med mangfold av nærradioer, kassettproduksjon, CD'er og nye festivaler tok Gospelmusikken i Norge til nye høyder når Vårt Land tok over TREFF med Olav Solvang som redaktør.

Olav Solvang med røtter fra Kviteseid har samlet den norske gospelmusikken i sin store bok "Rytmer rett i hjertet" som han forteller fra på G+ onsdag 6. april på Gulset. Pål Lennart Horne er musikalsk leder sammen med Hans Inge Fagervik som dagens artist.

Hans Inge har mange utgivelser på hjertet med "Farvel Marita" og "Thomas' sang" som noen av de mest kjente.

Samme ettermiddag har Hans Inge konsert på Klyve og torsdag på Skotfoss, så du kan høre mer av hans musikk.

Invitèr med deg andre seniorer til å lytte, spørre og synge med når vi gjenopplever vår ungdomstid sammen med noen av dem som preget den musikalsk.

Les mer her:  https://www.tomaanensen.no/rytmerrettihjertet 

Påmelding er stengt
2024 © Gulset Nærmiljøsenter