Årets Gulsetter

Jonis Josef "Kongen av Gulset" ble Årets Gulsetter i 2019. Hvem blir det i år?

Utmerkelsen ”Årets Gulsetter” deles ut av Gulset Nærmiljøsenter og Gulsetsenteret på Gulsetdagen.

«Årets Gulsetter» er en person eller gruppe som har satt Gulset på kartet og bidratt til at bydelen har kommet i fokus. Det vedkommende har gjort, har hatt betydning for bydelen.Vi vil hedre "ildsjeler" som bidrar til å skape "den varme bydelen".
 Send ditt forslag til gulsetter@gulset.org eller lever skjemaet på Nærmiljøsenteret innen 19. september
Flere nyheter

Bli en del av vårt BROBYGGER-team

NB! Ny frist 15/8! BROBYGGERE - Gulset er et treårig prosjekt som skal bygge broer mellom 12-13 åringer fra fem skoler i bydelen, mellom kulturer, miljø og generasjoner. To heltids frivillige "miljøarbeidere" får kost, losji og lommepenger for å henge med ungdommene og skape gode aktiviteter. Prosjektleder ansettes i 60 % for hele perioden for å utvikle et nytt og inkluderende ungdomsmiljø på Gulset sammen med mange frivillige medarbeidere.

Like god mat på Gulset

Mye god overskuddsmat fra produsenter, butikker og kantiner kan brukes av andre. Nå er dette tilgjengelig på Gulset Nærmiljøsenter tirsdager mellom 12.30 og 14.30 Barnefamilier og enslige som vil benytte tilbudet kan ta kontakt med oss via nettsiden www.gulset.org eller sms til 934 27416.

TelefonVenn.no - der du bor i media

Mange er opptatt av å hjelpe andre. Avisene bidrar nå til å gjøre TelefonVenn.no - der du bor kjent i hele Norge Les mer på www.telefonvenn.no

TelefonVenn.no - der du bor - motvirker ensomhet og skaper trygghet

Mange ønsker at noen ringer, spesielt i en tid med isolasjon. TelefonVenn - der du bor er en hjelp for å motvirke ensomhet og skape trygghet i nærmiljøet. Bli TelefonVenn nå!

Velkommen til "Den varme bydelen"

Gulset skal bli nasjonalt kjent som forbilde på "den varme bydelen". For å lykkes med det, gir vi plass til alle som vil bidra. Ta kontakt med oss på frivillig@gulset.org eller telefon 934 27416 så hjelper vi deg å bli en frivillig medarbeider.

2020 © Gulset Nærmiljøsenter